Eén jaar groente voor een Roemeens gezin voor € 5.00. Wie doet er mee?
Voor het komende zaaiseizoen kunnen we de armste gezinnen in Sarmaság Mina helpen aan een pakket groentezaden.

In het pakket zitten 8 soorten groentezaden.

De gemiddelde opbrengst is voldoende voor een groot gezin. Bij ieder pakket zit een  zaai instructie in het Hongaars ingesloten. De zaden zijn van hoge kwaliteit. Het teveel voor eigen gebruik levert bij verkoop extra gezinsinkomsten op. Het verbouwen van groenten en daarmee het werken voor eigen inkomsten verhoogt de eigenwaarde van de betrokkenen.

U kunt mee doen door op zondag 10 maart in Hellendoorn en de Kruidenwijk en op biddag (13 maart) ’s avonds in de Leerkamer een certificaat(en) te kopen voor een zadenpakket.

Voor de tuinierders onder u hebben we een beperkt aantal zadenpakketten te koop voor eigen gebruik voor € 10,00 per pakket.

Ook kunt u uw bijdrage voor één of meerdere pakketten storten op bank. rek.nr. NL54RABO0119529661 t.n.v. Roemenië Cie Kruidenwijk o.v.v. zadenactie.

Wat kunt u doen?

De RCHK valt onder de diaconie van de Protestantse Gemeente Hellendoorn. De diaconie valt onder een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI). Voor meer informatie hierover kunt u in het menu klikken op de knop ANBI.

Eenmalige gift

U kunt helpen door een bedrag te storten op iban: NL54RABO0119529661 ten name van Roemenië Cie. Kruidenwijk.

Sponsoring

We zijn heel erg dankbaar voor de sponsoren die we al hebben, maar kunnen altijd meer sponsoren gebruiken. Voor al vanaf € 5,- per kwartaal kunt u sponsor worden. Meer mag natuurlijk ook. 
Het geld wordt besteed aan het helaas broodnodige medicijnproject.